Seuraava ralli:
7.-8.2.2020 SM Vaakuna-Ralli, Mikkeli

Kaasujalka Ralli alkamassa Aurassa, lähellä Turkua

Aurassa, lähellä Turkua ollaan valmiina aloittamaan rallin junioreiden SM-sarjan kolmas osakilpailu. Päivä on alkanut pilvisenä mutta poutaisena, lämpötila on siinä kymmenen plus-asteen paikkeilla.

Auran Nuortentalo toimii kilpailukeskuksena. Piha-alueella ovat huoltoparkki sekä lähtö- ja maalialue. Ralli alkaa klo 11.01 ja huoltoon kilpailijoita odotellaan noin klo 14.30:n aikoihin. Ennen huoltotaukoa kilpailijat ajavat neljä erikoiskoetta. Reitti lähtee Nousiaisen ja Mynämäen suuntaan, minkä jälkeen Vahdon kautta kierretään takaisin Auran Nuortentalolle. Tauon jälkeen ajetaan vielä kolme erikoiskoetta. Maaliin ensimmäisiä kilpailijoita odotellaan noin klo 19 alkaen.

Suonenjoen Aleksi Korhonen lähteen yhden pisteen turvin sarjajohdossa varsinaissuomalaisille sorateille. Talven osakisoissa vaivannut outo käyntihäiriö on saatu hoidettua kuntoon, sillä siihen löytyi selvä syykin.
”Sytytyspuolella oli ongelmia, nyt pitäisi kaiken olla kunnossa”, paljasti Korhonen ennen rallin alkua.

Korhosen kartturina on talven kisoissa ollut Ralli SM -sarjastakin tuttu ”hurjapää” Veli-Pekka Karttunen, mutta tähän viikonloppuun tuli päällekkäistä ohjelmaa.
”Veepee lähti lähisukulaisensa häitä juhlimaan. Kartturina on tällä kertaa Jere Järvisalo, jolla on kokemusta näistä hommista. Yhdessä ei olla kuitenkaan aiemmin ajettu kisaa”, kertoi Korhonen.

Tulospalvelun Kaasujalka Rallissa hoitaa jälleen Mut-palvelu, jonka nettisivuilta voi seurata reaaliajassa kilpailun kulkua.

 

 

27.05.2017