Seuraava ralli:
7.-8.2.2020 SM Vaakuna-Ralli, Mikkeli

Riku Rantasalo hallitsee luokkaa RSJM2

Raision UA:n mutta Jyväskylässä asuva Riku Rantasalo on hallinnut suvereenisti luokkaa 2 koko kauden ajan. Niin Kaavissakin sarjan viimeistä edellisessä osakisassa. Rantasalo ei näytä saavan vastusta omassa luokassaan. Kaikilta erikoiskokeilta Rantasalolle kirjattiin luokan pohja-aika ja Pertunmaan UA:ta edustava Markus Latvanen oli yhtä selvästi joka pätkällä kakkonen.

Rantasalo teki pesäeroa muihin tasaiseen tahtiin ja maalissa voitto tuli 51,7 sekunnin erolla. Eikä ensimmäisen pätkän jälkeen sijoitukset muuttuneet luokassa kenelläkään muullakaan. Roope Suomalainen oli jokaisen pätkän jälkeen kolmantena, Jukka Airaksinen neljäntenä ja Petri Oksanen viides.

Riku Rantasalo on kauden aikana kärsinyt luokkansa vähäisestä osanottajamäärästä, minkä vuoksi luokkavoiton jatkoksi lisäpisteitä tulee vain vähän. Kaavissa kuitenkin Rantasalon kannalta tilanne näyttää SM-mitalien suhteen entistäkin valoisammalta. Kun pistetaulukon kärkimiehiä jäi suuri osa pisteittä, Rantasalo paransi jaetun neljännen sijansa pari pykälää paremmaksi ja on nyt kakkosena neljä pistettä pistejohtoon noussutta Henri Hokkalaa jäljessä.  

Tuloksia:
1. Riku Rantasalo–Niko Nylund Raision UA Volkswagen Polo 44.58,4
2. Markus Latvanen–Marko Mäntyniemi PertUA/TTR Nissan Micra Kit Car + 51,7
3. Roope Suomalainen–Jeremias Salomäki ValUA/PokyUA Suzuki Swift GTI + 1.45,6
4. Jukka Airaksinen–Matti Pitkänen Leppävirta RT/NilsiänUA Suzuki Swift GTI + 2.47,8
5. Petri Oksanen–Urpo Ikonen LohjanUA/HanUA Volkswagen Polo + 3.51,1

19.08.2017