Seuraava ralli:
7.-8.2.2020 SM Vaakuna-Ralli, Mikkeli

Juho Koski-Lammin voittoputki jatkui RSJM-sarjassa

Juho Koski-Lammi ja Arto Ala-Kokkila lähtivät Kouvolan osakilpailuun jaetulta sarjan johtopaikalta Jaakko Tullan kanssa. Tuoreen ajoneuvonasennuksen Suomen mestarin tavoitteena kilpailussa oli ehjä suoritus ja pistepotin kartuttaminen. 

Askelmerkit kilpailulle tapahtuivat jo ensimmäisellä erikoiskokeella, jonne Koski-Lammi ajoi 3,5 sekunnin pohjat Tullaan nähden. Seuraavalla pätkällä paikat vaihtuivat, mutta paikka kärjessä pysyi. Lopuille viidelle viimeiselle erikoiskokeellekin pohja-aika kirjattiin Honda-kuljettajan nimiin. Alusta asti kilpailua hallinnut Koski-Lammi kruunattiin maalissa voittajaksi niin luokassa 4 kuin koko junioreiden yleiskilpailussakin yli 40 sekunnin erolla. - Alussa vähä katteltiin ja tunnusteltiin, mutta hyvin alkoi heti ekasta pätkästä asti kulkemaan. Reitti oli hieno ja vaativa, joten tilanteitakin mahtui mukaan jonkun verran, kommentoi Koski-Lammi voittoaan.

Kartanlukija Arto Ala-Kokkila oli myös todella iloinen päivän suorituksesta ja hienoista teistä.

- Alkupätkillä oli melko liukasta ja tiestö oli haasteellista. Kokonaisvaltaisesti oikein hyvä päivä. Hieno fiilis voittaa ja vielä yleiskilpailukin. Mukava nähdä, että vauhti riittää myös kesälläkin, tyytyväinen Ala-Kokkila kertoo.

Pohjanmaa-ralliin RSJM-sarjan piikkipaikkaa pitävä kaksikko lähtee rennolla fiiliksellä. Nuottia on ehditty harjoitella. - Nyt on hyvä tuntuma alla seuraavana viikonloppuna ajettavaan Pohjanmaan SM-ralliin, jossa tavoitteena on harjoitella ja kehittää nuottia ja siitä ajamista, etelä-pohjalaispari kommentoi Pohjanmaa-rallin kotiteitä.

Teksti: Koski-Lammi Motorsport tiedotus
Kuva: AKK/Pekka Mäkinen

14.06.2018