Seuraava ralli:
7.-8.2.2020 SM Vaakuna-Ralli, Mikkeli

Teemu Varjo janoaa voittoa SM O.K. Auto -rallista

Rallin Suomen Juniorimestaruussarja jatkuu tulevana lauantaina Kouvolassa ajettavalla SM O.K. Auto-rallilla. Kauden ensimmäinen kilpailu ajettiin tammikuussa Iisalmessa, jossa Teemu Varjo sijoittui kartanlukijansa Teemu Nurmisen kanssa luokkansa toiseksi.

Iisalmen kilpailun jälkeen Teemu löytyy sarjasta jaetulta kuudennelta sijalta. Kouvolan kisaan Teemulla on selvä tavoite, vain voitto kelpaa.

-Iisalmessa johdettiin kilpailua aina viimeiselle erikoiskokeelle asti, mutta silloin kaveri tuli takaa ohi. Luokamme kärsii hienoisesta osanottaja pulasta, joten vain voitto kelpaa tulevasta kilpailusta, jotta mahdollisuudet sarjassa menestymiseen säilyvät.

Iisalmen kisassa vaivannutta itseluottamuksen puutetta on paranettu treenin muodossa. Autoa on myös käyty läpi ja säädetty hieman pyöränkulmia jotta auto saataisiin rauhallisemmaksi ajaa.

-Iisalmen kisassa ei luottoa omaan tekemiseen eikä autoon löytynyt koko kisan aikana. Nyt ajettujen testien jälkeen kuitenkin luottamus on hyvällä tasolla ja Kouvolaan voidaan lähteä hyvillä mielin. Kouvolassa ajettiin myös viime kaudella sarjan kilpailu ja tiet olivat silloin hienoja, joten mielenkiinnola odotetaan lauantaita, Teemu toteaa.

Kouvolan kisaan Teemu starttaa numerolla 84.

https://www.facebook.com/rallyteamvarjo/
https://www.instagram.com/rallyteamvarjo/

Teksti ja kuva: Teemu Varjo


13.02.2019